De Duurzaamheids
hypotheek

Rentekorting, lagere maandlasten, een hogere leencapaciteit, lage advieskosten en betere hypotheekvoorwaarden. Een Duurzaamheidshypotheek doet het allemaal.


Kopers (en potentiële kopers) van een woning in Wijdeblik kunnen profiteren van de kennis en mogelijkheden van de Hypotheekspecialisten van NEXTHome, de hypotheekpartner van Dura Vermeer. De woningen in Wijdeblik worden duurzaam gebouwd, wat u als koper recht geeft op het afsluiten van een Duurzaamheidshypotheek.

Meerdere banken geven kopers stevige hypotheekvoordelen bij aanschaf van een energiezuinige woning. Eén van de beste voorbeelden van een Duurzaamheidshypotheek met sublieme voorwaarden is de Klimaat Plus Hypotheek van Triodos, die je via NEXTHome kunt afsluiten.

De 10-jaars basisrente voor de Klimaat Plus Hypotheek bedraagt momenteel: 1,05%
Bij een 20-jaars basisrente is dit momenteel: 1,35% (rentestand 27 juli 2020).

Waarom naar NEXTHome voor je hypotheek?

- Duurzaamheidshypotheek: de grootste voordelen op rij (klik voor meer info)

- Voorkom onjuiste informatie uit de commerciële hypotheekwereld (klik voor meer info)

- Bepaal zelf uw ideale maandlast (klik voor meer info)

- Onafhankelijk, Best-Buy (klik voor meer info)

- Lage kosten, hoge service (klik voor meer info)

- Vrijblijvend en gratis aan tafel (klik voor meer info)

Uw hypotheekspecialisten voor Wijdeblik

Met de financiële Quickscan van NEXTHome krijgt u vooraf inzicht of wonen in Wijdeblik haalbaar en betaalbaar is voor u. Bij een Quickscan hoort u uw maximale leencapaciteit en hoe hoog uw maandlasten naar verwachting zullen zijn. Deze service is gratis. U kent ons en wij kennen u. Prettig en persoonlijk. Neem voor een Quickscan telefonisch contact op met NEXTHome op 0186-745772 en vraag naar Marco of Daniëlle. Dit zijn uw Hypotheekspecialisten voor Wijdeblik. Mailen kan naar info@nexthome.eu.