Nieuws

  • 8 nieuwsberichten

Duurzaam wonen in Wijdeblik – ALLE VOORDELEN!

Wijdeblik is het meest duurzame nieuwbouwproject in Gouda! Waarom? De woningen worden gasloos en extreem energiezuinig gebouwd. Waarom? Omdat dit de toekomstige standaard gaat worden. Als enige kunnen wij die standaard nu ook in het mooie Gouda al realiseren en daar zijn we trots op.

Lees meer…

Nog enkele beschikbare woningen!

Op 19 september is Wijdeblik in verkoop gegaan. Inmiddels zijn er een aantal woningen toegewezen en hebben de eerste gesprekken bij de makelaars plaatsgevonden. Heeft u nog steeds interesse in Wijdeblik? Hier leggen wij u meer uit over de beschikbare woningen en de belangrijkste voordelen van wonen in Wijdeblik.

Lees meer…

Reminder: Start verkoop

A.s. woensdagavond 19 september 2018 gaan 53 energieneutrale koopwoningen in Wijdeblik fase 1 in verkoop. Kom tussen 17.00 en 19.00 uur naar het infocentrum Westergouwe aan de Provincialeweg 10 te Gouda. Wilt u in aanmerking komen voor een woning in Wijdeblik? Lees hier meer over de inschrijfprocedure en kom goed voorbereid op de start verkoop!

Lees meer…

19 september 2018 start verkoop!

Er is goed nieuws! Op woensdag 19 september 2018 gaan 53 energieneutrale koopwoningen in Wijdeblik fase 1 in verkoop. Tussen 17.00 en 19.00 uur start de verkoop in het infocentrum Westergouwe aan de Provincialeweg 10 te Gouda. Noteer 19 september in uw agenda en zorg dat u er bij bent!

Lees meer…

Start verkoop in september

In september gaat Wijdeblik fase 1 in verkoop. Benieuwd wat u dan kunt verwachten? In deze nieuwsbrief vertellen wij u meer over de start verkoop, de rol van hypotheekspecialist NEXTHome en de indicatie van de VON-prijzen. Ziet u zichzelf al thuiskomen in een van deze duurzame en energieneutrale woningen? Houd onze nieuwsbrief in de gaten!

Lees meer…

Nieuws over Wijdeblik fase 1

Midden in het Groene Hart verrijst de komende jaren letterlijk en figuurlijk de groenste wijk van de Randstad: Westergouwe-II. Onderdeel van Westergouwe-II wordt het prachtige nieuwbouwproject Wijdeblik. In een veilige, waterrijke omgeving en omringd door royaal aanwezig groen, worden in Wijdeblik in totaal 88 zeer energiezuinige woningen gerealiseerd.

Lees meer…

Bezoek de grootste zandbak van Gouda