Nieuws

  • 15 nieuwsberichten
westergouwe

15 juni: de Dag van de Bouw

Op zaterdag 15 juni, de Dag van de Bouw, organiseert Westergouwe een open dag van 11:00 – 14:00 uur. Vanuit het evenemententerrein in het nieuwe gedeelte Westergouwe-II kunt u uit tal van activiteiten kiezen die u een inkijkje geven op de ontwikkelingen in Westergouwe. Zo zijn er rondritten met een huifkar langs projecten in aanbouw, wandelingen met de ecoloog, speelactiviteiten voor kinderen en zijn de kavels te bezichtigen.

Lees meer…

Jurassic Golf

Wijdeblik: een kindvriendelijke wijk

In Gouda zijn er vele voorzieningen aanwezig voor jong en oud. De stad is makkelijk te bereiken, maar in Wijdeblik zelf is er ook genoeg te doen voor kinderen. In het omliggende gebied Westergouwe en in Gouda zelf zijn ook veel speelvoorzieningen voor verschillende leeftijdscategorieën.

Lees meer…

Wijdeblik Type D - exterieur

Nieuw: maandlastencalculator

De huizen in Wijdeblik zijn Zelfvoorzienend (u heeft dus geen energierekening meer). Hierdoor kunt u via NEXTHome de Klimaat Plus-hypotheek van Triodos afsluiten, een Duurzaamheidshypotheek met spectaculair lage rentes; basisrente 10 jaar 1,40%, basisrente 20 jaar 2%.

Lees meer…

Ontwikkelaar aan het woord

Ontwikkelaar aan het woord

Als ontwikkelaar van Wijdeblik staat Joyce van Triet (Dura Vermeer) helemaal aan het begin van deze groene duurzame wijk. Na de ontwikkeling van de wijk Goudrand was het voor Joyce meer dan logisch om ook met de ontwikkeling van het vervolgtraject aan de slag te gaan.

Lees meer…

Uitnodiging Woonbeurs Rotterdam

Wij nodigen u graag uit voor de Woonbeurs Rotterdam om verder kennis te maken met het nieuwbouwproject Wijdeblik. Deze Woonbeurs vindt plaats op zaterdag 16 en zondag 17 maart tussen 12.00 – 17.00 uur in het WTC aan het Beursplein 37 te Rotterdam.

Lees meer…

Westergouwe Polderpark -

Eerste beeld polderpark!

De bewoners van Wijdeblik kunnen straks genieten van een prachtig stukje groen voor de deur! Wandel straks over de gebogen wandelpaden, langs de centrale vijver met verschillende bomen. Genoeg ruimte om te spelen en te ontspannen. Geniet van het uitzicht dat het polderpark te bieden heeft, en dat vanuit uw eigen woning!

Lees meer…