Start verkoop in september

In september gaat Wijdeblik fase 1 in verkoop. Benieuwd wat u dan kunt verwachten? In deze nieuwsbrief vertellen wij u meer over de start verkoop, de rol van hypotheekspecialist NEXTHome en de indicatie van de VON-prijzen. Ziet u zichzelf al thuiskomen in een van deze duurzame en energieneutrale woningen? Houd onze nieuwsbrief in de gaten!

Start verkoop

In september onthullen wij alles van het nieuwe plan: Wijdeblik fase 1. Op dit event kunt u straks onder meer turen naar de beelden, de verschillende woningtypes, de plattegronden, de verkaveling en de opties. De woonoppervlaktes variëren van 126 m² tot bijna 200 m², de kaveloppervlaktes van ca. 122 m² tot maar liefst ca. 348 m²!

De rol van hypotheekspecialist NEXTHome

Kopers (en ook potentiële kopers) van een woning in Wijdeblik kunnen profiteren van de kennis en ongeëvenaarde mogelijkheden van het team van NEXTHome Nieuwbouw-hypotheken. Zo worden de woningen in Wijdeblik zeer duurzaam gebouwd, wat u als koper recht geeft op het afsluiten van een Duurzaamheidshypotheek. Al op meerdere projecten werkte Dura Vermeer samen met NEXTHome naar volle tevredenheid van kopers.

Duurzaamheidshypotheek

Alle woningen in Wijdeblik hebben de hoogste graad van energiezuinigheid. In tegenstelling tot veel andere nieuwbouwplannen (een nieuwbouwwoning hoeft slechts een EPC van 0,4 hebben) bent u in Wijdeblik al helemaal op de toekomst voorbereid.

Maar wat schuilt er nu precies achter die woorden ‘helemaal op de toekomst voorbereid’? Ten eerste doet die hoogste graad van energiezuinigheid heel veel voor de toekomstige waardeontwikkeling van uw woning. Het is uiteraard ook heel fijn om geen energierekening te krijgen. Mooi meegenomen.
 
Maar er zijn nog meer voordelen voor de portemonnee. Zo geeft de hoogste graad van energiezuinigheid allerlei bijzonder aardige voordelen in uw hypotheek. Zo heeft u recht op een lagere rente. Maar ook kunt u €25.000,- méér lenen dan bij een minder energiezuinige woning. Alles wat u op internet vindt over uw maximale hypotheekhoogte klopt vaak dus niet.
 
In Wijdeblik is het beter. De reden hierachter is simpel: u heeft geen energierekening, dús houdt u geld over, dús kunt u een wat hogere hypotheeklast dragen. Dit zijn allemaal ingrediënten van de Duurzaamheidshypotheek waarover de hypotheekspecialisten van NEXTHome u alles kunnen en zullen vertellen.

Indicatie VON-prijzen

Tijdens de start verkoop in september worden de VON-prijzen bekend gemaakt van de 40 eengezinswoningen, 12 twee-onder-een-kap woningen en 1 vrijstaande woning.

Een indicatie, bandbreedte, van de VON-prijzen is nu op de website beschikbaar. De eengezinswoningen van 126 m² liggen tussen de € 320.000 – € 355.000 v.o.n. en de twee-onder-een-kap woning zijn vanaf € 530.000,- v.o.n.

Binnenkort meer nieuws

In de volgende nieuwsbrief, medio augustus, leggen wij u meer uit over de start verkoop, de inschrijfprocedure en digitale stukken. Zo bent u goed voorbereid voor de start verkoop in september.

Heeft u interesse in een woning in Wijdeblik fase 1? Of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Petra Kneppers, verkoopcoördinator bij Dura Vermeer.
E-mail: verkoop@duravermeer.nl. Of houd onze website Wijdeblik Gouda en onze Facebookpagina van Wijdeblik in de gaten. Zo bent u altijd actueel als het gaat om de allerlaatste ontwikkelingen over Wijdeblik.