15 juni: de Dag van de Bouw

Op zaterdag 15 juni, de Dag van de Bouw, organiseert Westergouwe een open dag van 11:00 – 14:00 uur. Vanuit het evenemententerrein in het nieuwe gedeelte Westergouwe-II kunt u uit tal van activiteiten kiezen die u een inkijkje geven op de ontwikkelingen in Westergouwe. Zo zijn er rondritten met een huifkar langs projecten in aanbouw, wandelingen met de ecoloog, speelactiviteiten voor kinderen en zijn de kavels te bezichtigen.

Hoogtepunt van de dag
Het letterlijke en figuurlijke hoogtepunt van de dag is een bezoekje aan de hoogste verdieping van het appartementengebouw de Wieringenhof. Vanuit dit complex in aanbouw heeft u een fantastisch uitzicht over Westergouwe en de omgeving. Bij helder weer ziet u zelfs de skyline van Rotterdam!

Woning gekocht?
Heeft u in Wijdeblik een woning gekocht, dan is het extra bijzonder om naar de dag van de bouw te komen. U kunt namelijk uw toekomstige kavel van dichtbij bekijken!

Komt u ook?
Zaterdag 15 juni 2019
Van 11:00 – 14:00 uur
Burgemeester van Dijkesingel 53
Parkeren kan bij de Albert Heijn
Let op: het verkoopteam staat op deze dag niet in het informatiecentrum Westergouwe maar op het evenemententerrein van Westergouwe-II.

Landelijk zijn er circa 200 locaties die deelnemen aan de Dag van de Bouw, voor Gouda en omstreken is Westergouwe de enige mogelijkheid een locatie te bezoeken. De toegang is gratis en er valt een hoop te beleven voor jong en oud.