19 september 2018 start verkoop!

Er is goed nieuws! Op woensdag 19 september 2018 gaan 53 energieneutrale koopwoningen in Wijdeblik fase 1 in verkoop. Tussen 17.00 en 19.00 uur start de verkoop in het infocentrum Westergouwe aan de Provincialeweg 10 te Gouda. Noteer 19 september in uw agenda en zorg dat u er bij bent!

In de eerste fase van Wijdeblik komen 40 eengezinswoningen, 12 twee-onder-een-kap woningen en 1 vrijstaande woning. De woningen in Wijdeblik vallen op door hun uitstraling. Fraaie donkerrode, grijsrode of gele bakstenen gevels met in het wit de Goudse ruit gemetseld.

Eerste beelden Wijdeblik fase 1: hier kunnen geen rechten aan ontleend worden.

Energieneutraal met Nul-op-de-Meter

Wijdeblik is volledig klaar voor de toekomst! De duurzame woningen zijn gasloos en worden uitgevoerd met Nul-op-de-Meter (NOM). Dit betekent dat de woning zeer energiezuinig en zelfvoorzienend is en gebouwd wordt met triple-glas, een douche-WTW en een warmtepomp met vloerverwarming- en koeling op alle verdiepingen. Bij normaal verbruik, ontvangt u helemaal geen energienota meer!

Gaat uw voorkeur uit naar een ruime eengezinswoning, een twee-onder-een-kap met riante kavel of naar een vrijstaande woning? Aan u de keuze!

Uitleg inschrijfproces Pre-Qualify

Dura Vermeer hecht waarde aan een eerlijk toewijzingsproces. Bij steeds meer projecten kiezen wij daarom voor het Pre-Qualify proces in samenwerking met NEXTHome. Wij hebben hiermee reeds positieve ervaringen opgedaan bij andere projecten. Het Pre-Qualify proces heeft tot doel vooraf duidelijk te zijn over de toewijzing en te inventariseren dat de woning haalbaar en betaalbaar is. Daarbij worden de woonwensen persoonlijk geïnventariseerd en voorzien van een advies.

Uw persoonlijke account

Wanneer u zich via de website heeft inschreven als geïnteresseerde, kunt u sinds kort via de pagina ‘Belangstelling’ inloggen op uw persoonlijke account. U kunt hier uw gegevens wijzigen en uw woonwensen aangeven. Vul uw gegevens in, dit is belangrijk voor het digitaal inschrijven vanaf start verkoop. Neem snel een kijkje op uw persoonlijke account!

Vanaf donderdag 20 september 2018 alles online

Wie niet aanwezig kan zijn tijdens het verkoopevent, kan voor een verkoopbrochure vanaf donderdag 20 september 2018 terecht bij het infocentrum Westergouwe. Op onze website www.wijdeblikgouda.nl onder ‘downloads’ vindt u dan ook de tekeningen met plattegronden, doorsneden, gevels en opties. Die kunt u inzien op de PC, tablet en smartphone. Daarmee besparen wij een enorme berg onnodige papierverspilling. Zo dragen wij ons steentje bij aan een duurzamere en groene wereld.

   

Heeft u interesse in een woning in Wijdeblik? Of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Petra Kneppers, verkoopcoördinator bij Dura Vermeer, e-mail: verkoop@duravermeer.nl.
Of houd onze website Wijdeblik Gouda en onze Facebookpagina van Wijdeblik in de gaten. Zo bent u altijd actueel als het gaat om de allerlaatste ontwikkelingen over Wijdeblik.