Duurzaam wonen in Wijdeblik – ALLE VOORDELEN!

Wijdeblik is het meest duurzame nieuwbouwproject in Gouda! Waarom? De woningen worden gasloos en extreem energiezuinig gebouwd. Waarom? Omdat dit de toekomstige standaard gaat worden. Als enige kunnen wij die standaard nu ook in het mooie Gouda al realiseren en daar zijn we trots op.

Een extreem energiezuinige bouw brengt namelijk allerlei voordelen met zich mee. Die voordelen sommen wij hieronder voor u op:

  1. Lagere energielasten;
  2. Hogere leencapaciteit;
  3. Lagere hypotheekrentes;
  4. Hogere verkoopwaarde.

Lees hieronder wat dit voor u kan betekenen.

Gasloos en energiezuinig: de voordelen

Voordeel 1: lagere energielasten
Uiteraard heeft u in een energiezuinige woning een lagere energierekening. 

  • Voor de Rijwoningen is het voordeel ca. € 1600,- per jaar;
  • Voor de Twee-onder-één-kap woningen en vrijstaande woning ca. € 1900,- per jaar.*

(*indicatieve besparing ten opzichte van een bestaande woning met een Energielabel C en normaal verbruik)

Voordeel 2: een hogere leencapaciteit
Omdat de woningen energiezuinig zijn én dus een lagere energierekening met zich meebrengen, kunt u een hogere hypotheek krijgen. Deze extra leencapaciteit bedraagt € 25.000,-. Hierdoor vallen de woningen dus méér binnen uw bereik.

Voordeel 3: lagere hypotheekrentes
De gedachte dat een hogere hypotheek per saldo ook hogere maandlasten met zich meebrengt is uiteraard volstrekt logisch. Maar toch hoeft dit zeker niet zo te zijn! Er zijn namelijk banken, zoals bijvoorbeeld Triodos, die de hogere energiezuinigheid van uw woning belonen met een lagere hypotheekrente.
De hypotheekspecialisten van NEXTHome leggen u graag uit hoe u door een combinatie van bovenstaande voordelen kunt profiteren.

Voordeel 4: een hogere verkoopwaarde
Iedere woning wordt ooit ook weer een keer doorverkocht. Het is al bewezen dat energiezuinigheid een stevige invloed heeft op het verkoopresultaat van een woning. Uiteraard heeft dit van alles te maken met lagere maandlasten en het voorbereid zijn op de toekomst.

Uw installatie: huren of kopen?

U heeft de mogelijkheid om de installatie in uw woning te huren of te kopen. Vaak zal het handiger en goedkoper zijn om de installatie te kopen, maar niet altijd. Wat hierin uw slimste keus is? Ook dat neemt u door met de mensen van NEXTHome, want ook hier zijn weer mooie voordelen te behalen.

Contact
Meer weten of gelijk een afspraak maken?
Bel 0186-745772 en vraag naar Marco of Daniëlle. Voor een afspraak bent u altijd welkom op kantoor, maar uiteraard behoort een belafspraak ook tot de mogelijkheden.

Bovenstaande voordelen zijn zorgvuldig samengesteld. Wijzigingen en onjuistheden worden voorbehouden. Aan deze voordelen kunnen geen rechten worden ontleend.

Beschikbare woningen

Er zijn nog woningen beschikbaar in Wijdeblik. Heeft u interesse in een woning in Wijdeblik? Of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met:

Petra Kneppers
verkoopcoördinator bij Dura Vermeer
e-mail: verkoop@duravermeer.nl 
telefoonnummer: 06 535 996 15

of

Marcel van der Velden
Viavesta Makelaars
e-mail: gouda@viavesta.nl
telefoonnummer: 06 235 771 46

Houd ook onze Facebookpagina van Wijdeblik in de gaten. Zo bent u altijd actueel als het gaat om de allerlaatste ontwikkelingen over Wijdeblik.