QualityFlow ventilatie

QualityFlow is een geavanceerd woningventilatiesysteem dat gebruik maakt van centrale luchttoevoer en warmteterugwinning. Daarnaast voert QualityFlow automatisch, vraaggestuurd lucht af. Het systeem waarborgt op deze wijze comfortabele en energiezuinige ventilatie in de woning.

Uniek aan QualityFlow is dat het systeem een verkeersruimte – bijvoorbeeld de gang of het trappenhuis – gebruikt voor centrale, voorverwarmde en gefilterde luchttoevoer. Ventilatieroosters via het raam zijn verleden tijd.

Energie besparen en tegelijkertijd een woning die comfortabeler is dan ooit. Dat begint al bij de toevoer van lucht die centraal wordt aangevoerd door een inlaat op het dak. Deze koude buitenlucht wordt vrijwel onmiddellijk door een filter en warmtewisselaar geleid. De warme lucht uit de woning staat zijn warmte af aan de toegevoerde koude buitenlucht. Deze opwarming gebeurt dus met bestaande warmte en spaart daardoor energie. Alleen de warmte van de afgevoerde lucht wordt overgedragen aan de verse toevoerlucht. De luchtstromen zelf blijven gescheiden. De opgewarmde buitenlucht wordt meteen ingeblazen via de hal of overloop.

Een CO2-sensor meet in iedere verblijfsruimte het CO2-gehalte en een vochtsensor in de badkamer meet de relatieve luchtvochtigheid. Zo heeft iedere ruimte altijd het perfecte binnenklimaat, waarbij tocht, dat in veel bestaande systemen een probleem kan zijn, definitief tot het verleden behoort. Door de vraaggestuurde ventilatie, de warmteterugwinning en de zuinige gelijkstroommotoren is QualityFlow een van de energiezuinigste systemen in de markt. QualityFlow biedt 365 dagen per jaar een gezonde en comfortabele leefomgeving die vandaag al voldoet aan de eisen van morgen.

Uw hypotheekspecialisten voor Wijdeblik

Met de financiële Quickscan van NEXTHome krijgt u vooraf inzicht of wonen in Wijdeblik haalbaar en betaalbaar is voor u. Bij een Quickscan hoort u uw maximale leencapaciteit en hoe hoog uw maandlasten naar verwachting zullen zijn. Deze service is gratis. U kent ons en wij kennen u. Prettig en persoonlijk. Neem voor een Quickscan telefonisch contact op met NEXTHome op 0186-745772 en vraag naar Marco of Daniëlle. Dit zijn uw Hypotheekspecialisten voor Wijdeblik. Mailen kan naar info@nexthome.eu.