Warm tapwater

Het comfort van warm tapwater in de woning is optimaal: de woning beschikt over een boiler aangesloten op de warmtepomp, waarin het warm water om te douchen of baden wordt opgeslagen.

De warmtepomp zorgt dat het water in de boiler wordt opgewarmd. Het water bereikt na opwarming een temperatuur van ruim 60 graden Celcius, warm genoeg om legionellavorming te voorkomen. Als er warm water uit het boilervat is gebruikt, vult de warmtepomp gedurende de nacht het warme water in de boiler weer aan.

Er is ruim voldoende warm water om te douchen of een bad te nemen. De woning beschikt over een boiler van 150 liter (optioneel 200 liter). U kunt zelf het gewenste warmwatercomfort instellen met de kamerthermostaat. Meer warm water nodig? Dan kunt u altijd de warmtepomp extra laten werken. Dat kost alleen wel energie.

Uw hypotheekspecialisten voor Wijdeblik

Met de financiƫle Quickscan van NEXTHome krijgt u vooraf inzicht of wonen in Wijdeblik haalbaar en betaalbaar is voor u. Bij een Quickscan hoort u uw maximale leencapaciteit en hoe hoog uw maandlasten naar verwachting zullen zijn. Deze service is gratis. U kent ons en wij kennen u. Prettig en persoonlijk. Neem voor een Quickscan telefonisch contact op met NEXTHome op 0186-745772 en vraag naar Marco of Daniƫlle. Dit zijn uw Hypotheekspecialisten voor Wijdeblik. Mailen kan naar info@nexthome.eu.