Warmte uit de bodem

De nieuwste technieken worden toegepast in Wijdeblik. Zo wordt er geen gebruik meer gemaakt van het bekende gasnet, maar wordt er warmte uit de bodem gehaald.

Hoe werkt dit? Eigenlijk heel simpel!

De warmte wordt vanuit de bodem via een gesloten circuit naar het huis gebracht. Een warmtepomp haalt de warmte eruit en brengt die over op de vloerverwarming. Dit is niet alleen de meest comfortabele vorm van verwarming, u krijgt er ook nog een ‘koeling’ bij. In de zomer werkt het principe namelijk net andersom. Dan wordt de warmte teruggevoerd naar de bodem. Via de vloer kunt u de woning dan ook op de warme dagen behaaglijk houden.

Bekijk hier hoe warmte en koeling uit de bodem straks de woning binnenkomt.

Uw hypotheekspecialisten voor Wijdeblik

Met de financiële Quickscan van NEXTHome krijgt u vooraf inzicht of wonen in Wijdeblik haalbaar en betaalbaar is voor u. Bij een Quickscan hoort u uw maximale leencapaciteit en hoe hoog uw maandlasten naar verwachting zullen zijn. Deze service is gratis. U kent ons en wij kennen u. Prettig en persoonlijk. Neem voor een Quickscan telefonisch contact op met NEXTHome op 0186-745772 en vraag naar Marco of Daniëlle. Dit zijn uw Hypotheekspecialisten voor Wijdeblik. Mailen kan naar info@nexthome.eu.