Warmtepomp

De warmtepomp is te vergelijken met een CV-ketel en zorgt voor een aangename temperatuur en voor warm water.

In plaats van het gebruik van gas onttrekt de pomp warmte uit de bodem. Met die warmte wordt de vloerverwarming op de juiste temperatuur gebracht en ook het tapwater verwarmd. Het klimaatsysteem zorgt voor een gelijkmatige warmte, de hele dag en nacht door. De pomp kiest automatisch voor verwarmen of verkoelen, afhankelijk van de ingestelde temperatuur.

Bijkomend voordeel: de gehele woning is voorzien van vloerverwarming! Dus geen radiatoren meer in huis die altijd op een plek staan waar u bijvoorbeeld net die ene kast wilt plaatsen. U bent dus optimaal flexibel in het indelen van jouw woning.

Warmtepomp

Uw hypotheekspecialisten voor Wijdeblik

Met de financiële Quickscan van NEXTHome krijgt u vooraf inzicht of wonen in Wijdeblik haalbaar en betaalbaar is voor u. Bij een Quickscan hoort u uw maximale leencapaciteit en hoe hoog uw maandlasten naar verwachting zullen zijn. Deze service is gratis. U kent ons en wij kennen u. Prettig en persoonlijk. Neem voor een Quickscan telefonisch contact op met NEXTHome op 0186-745772 en vraag naar Marco of Daniëlle. Dit zijn uw Hypotheekspecialisten voor Wijdeblik. Mailen kan naar info@nexthome.eu.