Zonnepanelen

Voor de aansturing van alle genoemde apparaten heeft u energie nodig. Die wekt u voor uzelf op via panelen op het dak. Maximaal zuinig dus, ook voor uw energierekening!

Zonnepanelen worden ook wel PV-panelen genoemd. In deze panelen wordt de zonne-energie omgezet in elektriciteit. PV-panelen staan uiteraard niet op zichzelf. Een complete installatie bestaat behalve uit de panelen uit omvormers en bedrading. De opgewekte stroom wordt aan het elektriciteitsnet geleverd of direct gebruikt. Hiermee wordt de elektriciteitsrekening aanzienlijk verlaagd. Op het schuine dak aan de zonzijde zullen PV-panelen worden toegepast om jouw woning maximaal energiezuinig te maken.

Project: RijswijkBuiten

Uw hypotheekspecialisten voor Wijdeblik

Met de financiƫle Quickscan van NEXTHome krijgt u vooraf inzicht of wonen in Wijdeblik haalbaar en betaalbaar is voor u. Bij een Quickscan hoort u uw maximale leencapaciteit en hoe hoog uw maandlasten naar verwachting zullen zijn. Deze service is gratis. U kent ons en wij kennen u. Prettig en persoonlijk. Neem voor een Quickscan telefonisch contact op met NEXTHome op 0186-745772 en vraag naar Marco of Daniƫlle. Dit zijn uw Hypotheekspecialisten voor Wijdeblik. Mailen kan naar info@nexthome.eu.