Eerste beeld polderpark!

De bewoners van Wijdeblik kunnen straks genieten van een prachtig stukje groen voor de deur! Wandel straks over de gebogen wandelpaden, langs de centrale vijver met verschillende bomen. Genoeg ruimte om te spelen en te ontspannen. Geniet van het uitzicht dat het polderpark te bieden heeft, en dat vanuit uw eigen woning!

In Wijdeblik komt de natuur letterlijk de wijk in. Of u nu kiest voor een twee-onder-een-kap, vrijstaande woning of rijwoning. Het aangrenzende polderpark bepaalt de sfeer: nog groener, nog ruimer en vol karakter, allure en rust.

Westergouwe Polderpark

Wijdeblik aan het Polderpark

Het polderpark ligt direct gelegen aan Wijdeblik, omringd door nog meer water en groen.

Er zijn nog woningen beschikbaar in Wijdeblik. Op de website kunt u het huidige woningaanbod vinden. Hier kunt u in een vogelvlucht zien welke woningen beschikbaar, onder optie of verkocht zijn. Heeft u interesse in een woning? Of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Petra Kneppers van Dura Vermeer, email: verkoop@duravermeer.nl, telefoonnummer 06 535 995 83 of bel naar Viavesta Makelaars & Adviseurs, email: gouda@viavesta.nl, telefoonnummer 0182 511 283

Waarom kiezen voor Wijdeblik?

De woningen worden gasloos en extreem energiezuinig gebouwd en dat brengt allerlei voordelen met zich mee. Omdat de woningen energiezuinig zijn én geen energierekening met zich meebrengen, kunt u een hogere hypotheek krijgen met een extra leencapaciteit van € 25.000,-. Ook zijn er banken die deze hoge energiezuinigheid belonen met een lagere hypotheekrente. Kortom: veel voordelen voor deze zeer complete woningen in Wijdeblik!

Westergouwe Polderpark Wijdeblik