Kom ook naar de open dagen van Wijdeblik

In september 2018 is de verkoop van fase 1 van Wijdeblik in Westergouwe van start gegaan. Dat hebben we geweten! Wijdeblik in Westergouwe heeft alles wat u van een woning anno 2019 mag verwachten: duurzaam, gasloos, energiezuinig, een schitterend ontwerp, ruim én gelegen in de groenste wijk van Nederland!

Elke zaterdag open dag!

Toch kunnen wij ons voorstellen dat u nog vragen heeft voordat u daadwerkelijk de overstap naar Wijdeblik maakt. Heeft u interesse in een woning in Wijdeblik? Of wilt u meer informatie?

Elke zaterdag van 11.00 – 13.00 uur zijn de makelaars van Viavesta Makelaars & Adviseurs en de verkoopcoördinatoren van Dura Vermeer in het infocentrum Westergouwe aanwezig voor al uw vragen. U bent van harte welkom in het Infocentrum Westergouwe aan de Provincialeweg 10 te Gouda. Een afspraak maken is niet nodig, kom gerust langs.

Beschikbare woningen

Er zijn nog woningen beschikbaar in Wijdeblik. Heeft u interesse in een woning in Wijdeblik? Of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met:

Petra Kneppers
verkoopcoördinator bij Dura Vermeer
e-mail: verkoop@duravermeer.nl 
telefoonnummer: 06 535 996 15

of

Marcel van der Velden
Viavesta Makelaars
e-mail: gouda@viavesta.nl
telefoonnummer: 06 235 771 46

Houd ook onze Facebookpagina van Wijdeblik in de gaten. Zo bent u altijd actueel als het gaat om de allerlaatste ontwikkelingen over Wijdeblik.