Nieuw: maandlastencalculator

De huizen in Wijdeblik zijn Zelfvoorzienend (u heeft dus geen energierekening meer). Hierdoor kunt u via NEXTHome de Klimaat Plus-hypotheek van Triodos afsluiten, een Duurzaamheidshypotheek met spectaculair lage rentes; basisrente 10 jaar 1,40%, basisrente 20 jaar 2%.

Leuker leven
U koopt een huis omdat u het mooi vindt en omdat u er prettig en met veel comfort in wilt wonen. Bij een lage hypotheekrentestand koopt u naast een huis in principe ook een leuker leven. Hoe láger de maandlast, hoe meer geld er namelijk overblijft voor de mooie dingen in het leven.
In Nederland zijn de hypotheekrentes historisch laag te noemen. Indien u die lage lasten vastlegt voor 10 of wellicht zelfs 20 jaar, bent u dus langdurig verzekerd van een lage maandlast.

In Wijdeblik heeft u dus een combinatie van twee factoren die tot een extreem lage woonlast leiden; een lage hypotheeklast en een energierekening van € 0,-.

bereken uw maandlast

Een verstandige investering

Uw nieuwe woning is voorzien van een compleet arsenaal aan energiebesparende voorzieningen. Daarmee is uw huis écht klaar voor de toekomst. Hier kunt u terugvinden wat u in een bestaand huis zou moeten investeren om het Zelfvoorzienend te krijgen. Het bizarre kostenplaatje van deze investering zal u verrassen en de prijs van uw droomwoning in Wijdeblik is plotsklaps erg begrijpelijk en aantrekkelijk. Overigens heeft u de keuze om een deel van deze energiebesparende voorzieningen in uw huis te kopen of te huren. Huren is de basis, maar mogelijk is kopen in uw financiële situatie verstandiger. 

Heeft u vragen over de Duurzaamheidshypotheek? Neem dan contact op met NEXTHome op 0186-745772 en vraag naar Marco of Daniëlle. Dit zijn uw Hypotheekspecialisten voor Wijdeblik. Mailen kan naar info@nexthome.eu.