Nieuws

  • 30 nieuwsberichten

Wijdeblik volledig uitverkocht!

Goed nieuws: de laatste handtekening gezet en daarmee is project Wijdeblik in Gouda volledig uitverkocht! Wijdeblik bestaat uit rijwoningen, twee-onder-één-kapwoningen en een vrijstaande woning.

Lees meer…

Bekijk type Calla

Wie weleens een kijkje neemt bij project Wijdeblik (van afstand dan wel), ziet dat deze woningen in Gouda steeds meer vorm krijgen. Achter de steigers vandaan verschijnen deze prachtige woningen, woningtype Calla.Lees meer…

Verhalen van Westergouwe

Ben je benieuwd naar de verhalen die schuilgaan achter de meest duurzame buurt Wijdeblik in Westergouwe? Op 9 maart kun je geheel vrijblijvend genieten van inspirerende sprekers die je meenemen op een tijdreis door de wijk!

Lees meer…

Uitnodiging Woonbeurs Rotterdam

Het is bijna zover, Woonbeurs Rotterdam! Maak kennis met het nieuwbouwproject Wijdeblik in Gouda. Wij nodigen u graag uit op zaterdag 21 en zondag 22 maart tussen 12.00 – 17.00 uur in het WTC aan het Beursplein 37 in Rotterdam.

Lees meer…

Wijdeblik Woningtypes Calla en Erica

10-jaars rentevaste periode: 1,15%

Na diverse renteverlagingen ligt de hypotheekrente nu op een niveau dat ongekend is in Nederland. De basisrente voor een 10-jaars rentevaste periode ligt nu rond de 1,15% en voor 20 jaar is dat 1,55%. Ondanks stevig gestegen bouwkosten en grondprijzen woont u dus relatief goedkoop. 

Lees meer…

Warmtepomp

Warmte uit de bodem

De nieuwste technieken worden toegepast in Wijdeblik. Zo wordt er geen gebruik meer gemaakt van het bekende gasnet, maar wordt er warmte uit de bodem gehaald. Hoe werkt dit? Eigenlijk heel simpel!

Lees meer…

Beleef westergouwe

Beleef Westergouwe op 5 oktober

Beleef Westergouwe zoals het niet eerder mogelijk was: met een mountainbike, kano of kite-vlieger. Het evenement tijdens de Open Huizen Route is een Ode aan het Landschap in Westergouwe. Ook is er informatie over de projecten die in verkoop zijn in Westergouwe-II, zoals Wijdeblik.

Lees meer…

De projectmanager van Wijdeblik aan het woord

Als projectmanager van Wijdeblik is Bart de Wilde (Dura Vermeer) een belangrijke schakel tussen het initiatief en de uitvoering van het project. Tijdens zijn werk ziet hij hoeveel liefde en aandacht in de woningen wordt gestopt voordat de eerste paal de grond in gaat.

Lees meer…

Warmtepomp

Warmtepomp

De warmtepomp is te vergelijken met een CV-ketel en zorgt voor een aangename temperatuur en voor warm water. Lees hier meer over dit unieke systeem!

Lees meer…

westergouwe

15 juni: de Dag van de Bouw

Op zaterdag 15 juni, de Dag van de Bouw, organiseert Westergouwe een open dag van 11:00 – 14:00 uur. Vanuit het evenemententerrein in het nieuwe gedeelte Westergouwe-II kunt u uit tal van activiteiten kiezen die u een inkijkje geven op de ontwikkelingen in Westergouwe. Zo zijn er rondritten met een huifkar langs projecten in aanbouw, wandelingen met de ecoloog, speelactiviteiten voor kinderen en zijn de kavels te bezichtigen.

Lees meer…

Jurassic Golf

Wijdeblik: een kindvriendelijke wijk

In Gouda zijn er vele voorzieningen aanwezig voor jong en oud. De stad is makkelijk te bereiken, maar in Wijdeblik zelf is er ook genoeg te doen voor kinderen. In het omliggende gebied Westergouwe en in Gouda zelf zijn ook veel speelvoorzieningen voor verschillende leeftijdscategorieën.

Lees meer…

Wijdeblik Type D - exterieur

Nieuw: maandlastencalculator

De huizen in Wijdeblik zijn Zelfvoorzienend (u heeft dus geen energierekening meer). Hierdoor kunt u via NEXTHome de Klimaat Plus-hypotheek van Triodos afsluiten, een Duurzaamheidshypotheek met spectaculair lage rentes; basisrente 10 jaar 1,40%, basisrente 20 jaar 2%.

Lees meer…

Ontwikkelaar aan het woord

Ontwikkelaar aan het woord

Als ontwikkelaar van Wijdeblik staat Joyce van Triet (Dura Vermeer) helemaal aan het begin van deze groene duurzame wijk. Na de ontwikkeling van de wijk Goudrand was het voor Joyce meer dan logisch om ook met de ontwikkeling van het vervolgtraject aan de slag te gaan.

Lees meer…

Uitnodiging Woonbeurs Rotterdam

Wij nodigen u graag uit voor de Woonbeurs Rotterdam om verder kennis te maken met het nieuwbouwproject Wijdeblik. Deze Woonbeurs vindt plaats op zaterdag 16 en zondag 17 maart tussen 12.00 – 17.00 uur in het WTC aan het Beursplein 37 te Rotterdam.

Lees meer…

Westergouwe Polderpark -

Eerste beeld polderpark!

De bewoners van Wijdeblik kunnen straks genieten van een prachtig stukje groen voor de deur! Wandel straks over de gebogen wandelpaden, langs de centrale vijver met verschillende bomen. Genoeg ruimte om te spelen en te ontspannen. Geniet van het uitzicht dat het polderpark te bieden heeft, en dat vanuit uw eigen woning!

Lees meer…

Informatiecentrum Westergouwe

Kom ook naar de open dagen van Wijdeblik

In september 2018 is de verkoop van fase 1 van Wijdeblik in Westergouwe van start gegaan. Dat hebben we geweten! Wijdeblik in Westergouwe heeft alles wat u van een woning anno 2019 mag verwachten: duurzaam, gasloos, energiezuinig, een schitterend ontwerp, ruim én gelegen in de groenste wijk van Nederland!

Lees meer…
Wijdeblik Type E -interieur

Duurzaam wonen in Wijdeblik – ALLE VOORDELEN!

Wijdeblik is het meest duurzame nieuwbouwproject in Gouda! Waarom? De woningen worden gasloos en extreem energiezuinig gebouwd. Waarom? Omdat dit de toekomstige standaard gaat worden. Als enige kunnen wij die standaard nu ook in het mooie Gouda al realiseren en daar zijn we trots op.

Lees meer…

Nieuws over Wijdeblik fase 1

Midden in het Groene Hart verrijst de komende jaren letterlijk en figuurlijk de groenste wijk van de Randstad: Westergouwe-II. Onderdeel van Westergouwe-II wordt het prachtige nieuwbouwproject Wijdeblik. In een veilige, waterrijke omgeving en omringd door royaal aanwezig groen, worden in Wijdeblik in totaal 88 zeer energiezuinige woningen gerealiseerd.

Lees meer…

Bezoek de grootste zandbak van Gouda