Nog enkele beschikbare woningen!

Op 19 september is Wijdeblik in verkoop gegaan. Inmiddels zijn er een aantal woningen toegewezen en hebben de eerste gesprekken bij de makelaars plaatsgevonden. Heeft u nog steeds interesse in Wijdeblik? Hier leggen wij u meer uit over de beschikbare woningen en de belangrijkste voordelen van wonen in Wijdeblik.

Woningaanbod

Op de website kunt u het huidige woningaanbod vinden. Hier kunt u in een vogelvlucht zien welke woningen beschikbaar, onder optie of verkocht zijn. Er zijn nog enkele woningen beschikbaar in Wijdeblik. Heeft u interesse in een woning? Of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Patrick Olthuijsen van Dura Vermeer, email: verkoop@duravermeer.nl of telefoonnummer 06 535 995 83.

Waarom kiezen voor Wijdeblik?

De woningen worden gasloos en extreem energiezuinig gebouwd en dat brengt allerlei voordelen met zich mee. Omdat de woningen energiezuinig zijn én een lagere energierekening met zich meebrengen, kunt u een hogere hypotheek krijgen met een extra leencapaciteit van € 25.000,-. Ook zijn er banken die deze hoge energiezuinigheid belonen met een lagere hypotheekrente.
Kortom: veel voordelen voor deze zeer complete woningen in Wijdeblik!

Contact
Meer weten over deze voordelen?
Bel NEXTHome op telefoonnummer 0186-745772 en vraag naar Marco of Daniëlle.

Binnenkort

In het volgende nieuwsbericht, welke binnen een week volgt, leggen wij u meer uit over de de voordelen van een Nul-op-de-Meter woning in Wijdeblik! Zo profiteert u bijvoorbeeld van lagere energielasten en hypotheekrentes en hogere leencapaciteit en verkoopwaarde.

En is het u opgevallen dat de website vernieuwd is? Zo kunt u bijvoorbeeld meer informatie vinden over de duurzaamheidshypotheek. Neem snel een kijkje!