Ontwikkelaar aan het woord

Als ontwikkelaar van Wijdeblik staat Joyce van Triet (Dura Vermeer) helemaal aan het begin van deze groene duurzame wijk. Na de ontwikkeling van de wijk Goudrand was het voor Joyce meer dan logisch om ook met de ontwikkeling van het vervolgtraject aan de slag te gaan.

De naam Wijdeblik werd een feit en de wijk kwam tot leven, maar Joyce ‘waarom de naam Wijdeblik’?  

Joyce van Triet - Ontwikkelaar Wijdeblik Gouda

Als ontwikkelaar ben ik verantwoordelijk voor de verkoop van een nieuwbouwproject en alles wat daarbij komt kijken. Samen met de architect en de gemeente komen we tot de gewenste architectuur en alle afspraken voor de bouw en de verkoop worden gemaakt. Vervolgens zijn we met het communicatieteam met de boodschap van het project aan de slag gegaan. Wat wordt de look & feel, naam en sfeer van de wijk? Het gebied is omringt door groen en water, met een groots uitzicht over de weide. We waren er al snel over uit en Wijdeblik kwam tot leven.

Ook wordt er in deze wijk met een weidse blik gekeken naar de toekomst. De woningen zijn gasloos en energieneutraal en daarmee is Wijdeblik de meest duurzame wijk van Gouda.

De woningen zijn allemaal gasloos en energieneutraal met zelfs Nul-op-de-Meter (NOM). Ze beschikken ook nog eens over de hoogste graad van energiezuinigheid en dat is uniek. Deze hoogste graad wordt vanaf 2020 steeds meer de nieuwe standaard. Omdat Wijdeblik hierop voorbereid is, hebben de woningen in de toekomst bij doorverkoop een hogere verkoopwaarde.

Maar we gaan er natuurlijk vanuit dat mensen hier jaren gelukkig blijven wonen, toch Joyce?

Absoluut! Wijdeblik is een fijne plek om te wonen. Buiten genieten van de vrije natuur met weidse uitzichten en binnen een perfect kwalitatief huis dat zeer onderhoudsarm is. Het is een geweldige plek om kinderen op te laten groeien, dus ook wat dat betreft helemaal toekomstproof. Het enthousiaste team van Wijdeblik maakt van de woningen een echt thuis voor de nieuwe bewoners. Ik kan niet wachten tot we gaan starten met bouwen.