Reminder: Start verkoop

A.s. woensdagavond 19 september 2018 gaan 53 energieneutrale koopwoningen in Wijdeblik fase 1 in verkoop. Kom tussen 17.00 en 19.00 uur naar het infocentrum Westergouwe aan de Provincialeweg 10 te Gouda. Wilt u in aanmerking komen voor een woning in Wijdeblik? Lees hier meer over de inschrijfprocedure en kom goed voorbereid op de start verkoop!

Hoe kom ik in aanmerking voor een woning?

Via uw persoonlijk account op de website van Wijdeblik kunt u vanaf 19 september het digitale inschrijfformulier invullen. Als u het gehele inschrijfformulier invult, dan krijgt u een e-mail met de ingevulde gegevens. Aan te raden is om het inschrijfformulier op uw gemak in te vullen. Neem hier de tijd voor. Heeft u nog geen persoonlijk account? Schrijf u dan eerst in als belangstellende.

Let op: u bent nog niet ingeschreven bij enkel het invullen van het inschrijfformulier!

Maandag 24 september vanaf 20.00 uur start de inschrijving. Het Pre-Qualify loket is vanaf 20.00 uur geopend. Vanaf dit tijdstip kunt u de mail met het ingevulde inschrijfformulier doorsturen naar wijdeblik@nexthome.eu
NEXTHome wijst toe op basis van de tijdsvolgorde van de inzendingen. Dat gebeurt op de seconde. Mail dus exact om 20.00 uur (niet daarvóór, die inzendingen vallen namelijk af) of zo snel mogelijk daarna.
 
Dinsdag 25 september om 20.00 uur sluit de inschrijving van Wijdeblik. Inzendingen na dit tijdstip worden niet meer in behandeling genomen voor de Pre-Qualify. Ontvangen wij uw inschrijving later, dan zal u als reserve kandidaat na de Pre-Qualify kandidaten worden genoteerd.

Een uitgebreide toelichting over het inschrijfproces vindt u hier.

Het verkoopteam

Petra Kneppers en Sheila Kuyvenhoven zijn de verkoopcoördinatoren van Dura Vermeer en zij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden. In nauwe samenwerking met hypotheekadviseur NEXTHome verzorgen zij de verkoop van Wijdeblik fase 1. De adviseurs van NEXTHome en Klimaatgarant zijn met de start verkoop ook aanwezig om uw vragen te beantwoorden.

Graag tot ziens op woensdag 19 september tussen 17.00 en 19.00 uur!

Wie niet aanwezig kan zijn tijdens het verkoopevent, kan voor een verkoopbrochure vanaf donderdag 20 september 2018 terecht bij het infocentrum Westergouwe. Op onze website   www.wijdeblikgouda.nl/downloads/ vindt u alle benodigde informatie.

Houd onze website Wijdeblik Gouda en onze Facebookpagina van Wijdeblik in de gaten. Zo bent u altijd actueel als het gaat om de allerlaatste ontwikkelingen over Wijdeblik. Heeft u nog vragen of wenst u meer informatie, stuur dan een e-mail naar: verkoop@duravermeer.nl.