Uitnodiging Woonbeurs Rotterdam

Wij nodigen u graag uit voor de Woonbeurs Rotterdam om verder kennis te maken met het nieuwbouwproject Wijdeblik. Deze Woonbeurs vindt plaats op zaterdag 16 en zondag 17 maart tussen 12.00 – 17.00 uur in het WTC aan het Beursplein 37 te Rotterdam.

Natuurlijk wonen en genieten met een groen hart in Gouda; tijdens de Woonbeurs Rotterdam vertellen we u graag alles over deze 53 energiezuinige woningen op onze stand (M-18). Denk aan woningplattegronden, impressiebeelden, technische specificaties, koopsommen en duurzaam wonen in Gouda.

Wonen in Wijdeblik

Wijdeblik is in verkoop met 40 eengezinswoningen, 12 twee-onder-een-kap woningen en 1 vrijstaande woning. De woningen vallen op door hun uitstraling. Fraaie donkerrode, grijsrode of oker bakstenen gevels met in het wit het Goudse stroopwafel patroon.
 
De bewoners van Wijdeblik kunnen straks genieten van een prachtig stukje groen voor de deur! Wandel straks over de gebogen wandelpaden, langs de centrale vijver met verschillende bomen. Genoeg ruimte om te spelen en te ontspannen. Geniet van het uitzicht dat het polderpark te bieden heeft, en dat vanuit uw eigen woning!

Beschikbaarheid woningen

Momenteel zijn er nog een aantal woningen beschikbaar. Het gaat hier om een aantal rijwoningen van het type Aster en Bloem, enkele twee-onder-één kapwoningen Calla en Dalia en de vrijstaande woning van het type Erica.

Wilt u het woningaanbod nog even bekijken? Dan kan op het woningaanbod op de website.

Interesse?

Wij ontvangen u graag op zaterdag 16 en/of zondag 17 maart op de Woonbeurs in Rotterdam, standnummer M-18. Download of print je gratis ticket en voorkom dat je in de rij staat.
Bovendien maak je kans op een badkamer, KitchenAid of wooncheque.

Wij verheugen ons op uw komst!

Hartelijke groet,

Het verkoopteam van Wijdeblik

 

Meer weten over Wijdeblik?

Neem dan contact op met Petra Kneppers, verkoopcoördinator bij Dura Vermeer, email verkoop@duravermeer.nl